Aalborghus

Der er betjening på biblioteket alle ugens dage fra 8.15 – 15.45, fredag dog kun til 15.15. I tidsrummet 9.30 – 10.30 er jeg ovre i bogdepotet. Du kan også finde biblioteket på skolens hjemmeside.

 

Du er altid velkommen til at kigge ind, hvis du har brug for hjælp til informationssøgningen, lån af bærbar computer, kopiering/udskrifter i farve, IT mm.

 

Udlån fra bogdepotet skal ske i bogdepotets åbningstid, dog kan I altid aflevere bøger fra bogdepotet på biblioteket.

 

Du kan låne bøgerne i bibliotekets udlånssamling med hjem. Håndbøgerne er ikke til hjemlån, men hvad vi ikke har, kan jeg hjemskaffe fra et andet bibliotek. Du kan selv bestille bøger via bibliotek.dk med afhentning på Aalborghus. Kassen med bøger kommer hver onsdag.

 

Som elev på Aalborghus har du adgang til de databaser, som du ser i menuen til venstre. De tilgås via det fælles Uni-login, som du finder på døren til biblioteket. Koden kan også findes på FirstClass og Lectio. Vær opmærksom på at koden skifter efter nytår og sommerferien.

 

Til hver database er der én eller flere små videoer, der viser hvordan du benytter basen. Der er også en quick-guide i pdf – lige til at printe ud.

 

Kontakt Mads på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.