Frederikshavn

Biblioteket på Frederikshavn Gymnasium og HF Kursus udlåner materialer fra samlingen til elever og lærere på skolen og skaffer desuden materialer hjem fra andre biblioteker. Der er mulighed for at slå op i håndbøger, kopiere og arbejde i grupper eller individuelt ved arbejdspladserne i biblioteket.
 

Bibliotekaren hjælper med udlån og aflevering af bøger, lån fra andre biblioteker og vejleder i søgning på nettet og i forskellige databaser samt søgestrategi. Bibliotekaren er på skolen tirsdag – torsdag kl. 8 – 15 og træffes mandag og fredag på Frederikshavn Bibliotek. Udenfor den betjente åbningstid har du mulighed for at låne materialer i biblioteket – her skal du blot huske at udfylde en udlånsseddel, som du finder på bibliotekarens skrivebord. På forespørgsel kan der også bestilles tv-udsendelser hjem til brug i forbindelse med undervisning.
 

Som elev på Frederikshavn Gymnasium og HF Kursus har du blandt andet adgang til de databaser, du kan se i menuen til venstre. Du får adgang til de fleste af databaserne via skolens fælles UNI login, som du finder ved at logge på skolens hjemmeside. Har du problemer med adgangen, må du meget gerne spørge bibliotekaren.
 

Bibliotekaren arbejder sammen lærerne og sikrer dig det optimale udgangspunkt for din undervisning og udarbejdelse af opgaver gennem hele dit studie.

Gymnasiebiblioteket har en blog, der vejleder dig i søgning i databaser og på nettet, tips, links til forskellige emner såsom AT og meget andet: http://frederikshavngymnasiebibliotek.blogspot.com/

Bibliotekar Louise Urban Andersen kan kontaktes via skolens Lectio, på tlf. 96 20 18 88 eller på mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." title="Skriv til Louise">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

Frederikshavn Gymnasium og HF Kursus, Kærvej 1, 9900  Frederikshavn (www.frhavn-gym.dk)